Cara mudah membuat Low Fat Coffee-Milk Ice

Hai, Bucan alias Ibu Cantik jumpa lagi di resepibucantik.com, kali ini admin mau share cara membuat Low Fat Coffee-Milk Ice yang enak. For less watered down coffee with ice, freeze some coffee in an ice cube tray. OR Brew and cool down coffee on the counter: Do not pour hot coffee over ice as it will melt it immediately. Combine and stir poured cold coffee, milk and vanilla extract over ice.

Low Fat Coffee-Milk Ice Another way to double up on the flavor is to make coffee ice cubes. No forks or spoons required, just easy-to-pick-up party foods, so you can clean up in no time. Strain the coffee through a coffee filter-lined strainer set over a tall glass, pushing it through with a spatula. BuCan (Bunda Cantik) bisa memasak Low Fat Coffee-Milk Ice menggunakan 3 bahan dan 4 langkah mudah. Begini cara memasaknya.

Bahan-bahan untuk membuat Low Fat Coffee-Milk Ice

  1. Kopi (aku pake GoodDay).
  2. Susu cair.
  3. Air hangat.

The shortcut way: Brew instant coffee until desired strength. The coffee should be very strong. Pour coffee into ice cube tray and freeze. Bearing in mind that the ice milk will taste substantially less sweet once frozen, season with an additional pinch of salt, if desired.

Cara membuat Low Fat Coffee-Milk Ice

  1. Larutankan bubuk kopi dengan sedikit air hangat,aduk hingga rata.
  2. Tuangkan susu hingga botol cukup penuh(jgn penuh ntar susah nge shake nya, aku pake lock&lock ukuran 550ml).
  3. Shake dan diamkan dikulkas beberapa jam. Karena disajikan pas dingin gitu. Kalo mau cepet dingin yaa kasih es batu gitu (hehe).
  4. Kalo gk habis dalam sekali minum bisa dimasukkin kulkas lg dong yuhuuu.

This iced coffee recipe is based on that concept with coconut oil providing healthy fat. Vanilla extract and unsweetened cocoa powder round out the flavor for a dessert-like treat. Vanilla extract and unsweetened cocoa powder round out the flavor for a dessert-like treat. Specifically, we are using the almond milk with low or no sugar. However, no sugar is preferable to me. Mudahkan Bucan resep Low Fat Coffee-Milk Ice nya?, jangan lupa untuk terus selalu cek resepibucantik.com untuk resep lainnya. Semoga resep tadi bisa memberikan pilihan buat ibu cantik yang kadang suka bingung mau masak apa.

Leave a Comment

Scroll to Top